Βασικοί κανόνες χρήσης της σελίδας

 • Αυτό το θέμα είναι κενό.
 • Post
  admin
  Keymaster

   Αυτό το άρθρο περιέχει κανόνες και οδηγίες για τη χρήση των φόρουμ της δημόσιας συζήτησης.

   Οι διαχειριστές της συζήτησης θα προσπαθούν να σας ενημερώνουν, να σας συμβουλεύουν και να σας βοηθούν. Όταν αντιμετωπίσουμε παραβιάσεις, θα προειδοποιήσουμε , θα αποκλείσουμε μόνο χρήστες που επανειλημμένα ή φανερά παραβιάζουν τους κανόνες.

   Τα μηνύματα που στέλνετε στους διαχειριστές της σελίδας η σχολιάζετε στις συζητήσεις πρέπει να είναι είτε ερωτήσεις σχετικά με το κάθε θέμα της είτε απαντήσεις σε τέτοιες ερωτήσεις. Οι χρήστες που δημοσιεύουν πράγματα εκτός της συζήτησης θα κατευθύνονται σε εναλλακτικό μέρος συζήτησης αν είναι κατάλληλο ή σε όποιο θέμα ταιριάζει.

   Τα μηνύματα των χρηστών που είναι spam σε φόρουμ θα διαγράφονται. Αν ένα μήνυμα, που είναι διαφορετικά κατάλληλο, περιέχει συνδέσμους που θεωρούνται ως spam, αυτοί οι σύνδεσμοι θα διαγράφονται.

   Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα, όπως ένα “στιγμιότυπο” της οθόνης του υπολογιστή σας. Οι προστιθέμενες εικόνες πρέπει να βοηθούν στην εξήγηση ενός ππαραδείγματος. Οι ακατάλληλες εικόνες θα διαγράφονται. Σημείωση: Οι εικόνες πρέπει να έχουν συγκεκριμένο μέγεθος.

   Μην δημοσιεύετε καμία ευαίσθητη πληροφορία. Οι επόπτες θα αφαιρούν προσωπικές πληροφορίες από μηνύματα για να προστατέψουν το απόρρητό σας.

   Δημοσιεύστε συνδέσμους για περιεχόμενο αντί να το δημοσιεύετε ολόκληρο, εκτός κι αν είστε ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων (copyright) ή έχετε άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων (copyright).

   Μην χρησιμοποιείτε άσεμνο, έκφυλο, λάγνο, βρώμικο, ή υπερβολικά βίαιο λεξιλόγιο.

   Μην παρενοχλείτε, προσβάλλετε, χλευάζετε, προκαλείτε, εξευτελίζετε, ή επιτίθεστε προσωπικά σε άλλα μέλη του φόρουμ. Να είστε φιλικός ακόμη κι αν οι άλλοι δεν είναι.

   Δημιουργήστε ένα και μόνο ένα thread για κάθε θέμα για το οποίο θέλετε να συζητήσετε.

   Για αιτήματα υποστήριξης, μην επαναχρησιμοποιείτε υπάρχοντα thread που ξεκίνησαν από άλλους, ακόμη κι αν είναι φαινομενικά για το ίδιο θέμα. Αντίθετα, Κάντε μια νέα ερώτηση. Μπορείτε να δείτε πρώτα στην αναζήτηση αν υπάρχει κάτι παρόμοιο με αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

   Μην κάνετε ένα thread υπερβολικά εντυπωσιακό (δηλαδή να δημοσιεύετε μόνο και μόνο για να είναι στην κορυφή της λίστας).

   Αν παρατηρήσετε ότι κάποιος παραβιάζει έναν κανόνα, ή συμπεριφέρεται με έναν αμφισβητήσιμο τρόπο, ειδοποιήστε έναν επόπτη ή έναν διαχειριστή. Μην προσπαθήσετε να τον αντιμετωπίσετε μόνος σας.

   Μην δημοσιεύετε άμεσους συνδέσμους για εκτελέσιμα αρχεία. Οι επόπτες ίσως διαγράψουν αυτούς τους συνδέσμους για να προστατέψουν τους χρήστες από πιθανόν κακόβουλες λήψεις. (Μπορείτε να δημοσιεύετε ένα σύνδεσμο για μια ιστοσελίδα που περιέχει το αρχείο λήψης αλλά ίσως διαγραφεί ξανά αν ένας Επόπτης βρει πως το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μπορεί να είναι βλαβερό ή αν ο σύνδεσμος της ιστοσελίδας είναι spam.)

   Οι Διαχειριστές έχουν τον τελευταίο λόγο στην τροποποίηση, τη διακοπή και την επιβολή αυτών των κανόνων.

  Τοποθέτηση ετικέτας: ,

  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.